Tafeldiploma

Tafeldiploma

Voor welk diploma wil jij gaan?


Advertentie:

Leer ook de andere tafels:

Tafeldiploma halen

Kies het diploma dat jij wilt gaan halen. Het kleine diploma bestaat uit 30 vragen. Als je het kleine diploma hebt gehaald beheers je de tafel van 1,2,3,4,5 en 10. Deze tafels krijg je meestal in groep 4.
Bij het grote tafeldiploma krijg je 40 vragen, hier komen alle tafels, 1 t/m 10, in voor. Dit zijn de tafels die je meestal in groep 5 moet kennen.
Het is niet makkelijk om het tafeldiploma te halen, want je moet alles goed hebben. Als je klaar bent en alles goed hebt kan je het diploma bekijken, uitprinten of doorsturen naar vrienden. Vul je voornaam in, zodat we weten welke naam er op het diploma moet komen. Bij elke vraag die je goed hebt krijg je een leuk boerderijplaatje te zien.
Het is helemaal niet erg om fouten te maken. Veel succes!

Als je klaar bent kan je de fouten bekijken, lees ze goed door en probeer het opnieuw of oefen op één van de andere manieren op deze website. Zoals de tempotoets, hier heb je hier een totaaltijd de tijd per vraag en kan je kiezen welke tafels je wilt oefenen. Hoe sneller je antwoord, hoe meer punten je krijgt. Ook zijn werkbladen een goede manier om te oefenen, print ze uit en neem rustig de tijd om de oefeningen te maken.
Je kunt deze toets ook maken op een tablet of je mobiel.

pin it