Rally V10

Beschrijving Rally V10 spel

Stap in je nieuwe auto en laat zien dat jij de snelste bent in Rally V10. Je begint met een belangrijke keuze in het spel. Ga je Keersommen (de tafels) en deelsommen oefenen of kies je plus en minsommen. Dan ga je verder met de keuze uit 5 verschillende coureurs en 4 verschillende race auto’s, elke auto heeft zijn eigen specialiteiten. Zo is een auto heel sterk maar wat langzamer en zo is een andere auto wat minder sterk maar wel snel. Kijk welke coureur bij je past, en beslis daarna welk type auto je wilt. Als dat allebei gelukt is kan je daarna je coureur een naam geven.

Als eerste kom je aan in de garage, de garage is je thuisbasis waar veel dingen te doen zijn. Je kan in de garage een race beginnen, naar het tankstation gaan, een toernooi beginnen, onderdelen kopen en je auto tunen of stickers kopen.

Het belangrijkste in dit spel is om races en toernooien te winnen. Om een race te winnen moet je als eerste eindigen en het is dus belangrijk dat je auto startklaar is. De auto moet een volle benzinetank hebben en daarnaast moet er ook aan gesleuteld worden. De motor moet goed afgestemd zijn en er moet genoeg lucht in de banden zitten. De motor kan je zelf afstellen door de schroeven goed aan te draaien en op het goede moment het tandwiel te laten draaien. Zorg ook dat de bandenspanning goed is, voor optimale snelheid. Als de benzinetank vol zit, de motor afgesteld is en de banden goed vol zijn kan je beginnen met een race!

Nu je startklaar bent kan je beginnen met de race. Eerst moet je kiezen of je bijvoorbeeld plussommen of minsommen wilt krijgen. Nadat je de soort sommen hebt gekozen kan het echte racen beginnen. Tijdens de race moet je de sommen zo snel mogelijk beantwoorden. Als je op het goede antwoord klikt gaat de auto schakelen en versnelt de auto. Als je niet snel genoeg bent of een verkeerd antwoord geeft gaat de snelheid omlaag. Probeer de maximale snelheid aan te houden om als eerste te finishen.

Als de race voorbij is ga je naar het podium voor de prijsuitreiking en krijg je munten, de munten zijn voor veel dingen in dit spel nodig. De basisdingen die je kan kopen met munten zijn benzine en reparaties. Je kan de munten ook gebruiken om nieuwe onderdelen te kopen, om stickers te kopen en om nieuwe kleuren beschikbaar te maken voor je auto. Ook kan je munten verdienen door prijzen te halen. Prijzen verdien je door opdrachten te voltooien zoals 10 sterren verzamelen of 5 races winnen en veel vragen goed te beantwoorden.


pin it