Tafels Tovenaar

Welkom in de wereld van Tafels Tovenaar, een spannend rekenspel van magie, monsters en sommen. Je speelt als een tovenaar in een wereld vol met speciale wezens. Leer magische trucs, vermijd gevaarlijke obstakels en versla griezelige monsters met je betrouwbare toverstaf. Maar in deze wereld is je kracht niet alleen magie; je vermogen om te rekenen is je geheime superkracht.

Aan het einde van elk level kom je bij de Poort van Vermenigvuldiging. Hier krijg je één of twee tafelsommen om te maken. Voor elk goed antwoord gaat de poort een beetje verder open. Beantwoord alle sommen goed, en je mag door naar het volgende level. Maar als je een som fout hebt, moet je het level opnieuw spelen.

Tijdens je avontuur kun je munten en sterren verzamelen in de levels. En voor de slimme tovenaar zijn er in elk level geheime plekken verstopt, vol met beloningen en veel schatten.

Elk level in het spel heeft een nieuw thema en nieuwe uitdagingen. Begin je avontuur in het groene Bosrijk, een dicht bos vol met betoverende wezens en mooie landschappen. Hier leer je de basis van je magische trucs en word je beter in vermenigvuldigen.

Als je het Bosrijk goed kent en alle levels gehaald hebt, ga je naar de droge Woestijnzanden. In deze droge wereld wonen sterkere wezens en worden de sommen moeilijker.

Aan het einde van elke wereld moet je vechten tegen een minibaas, een groot wezen met speciale krachten. Om deze wezens te verslaan moet je je magie en speciale krachten gebruiken.


pin it