Disclaimer

DeMaaltafels.be is een website gemaakt met als doelstelling de tafels te leren en te oefenen.
DeMaaltafels.be aanvaardt op geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de websites of de inhoud van e-mail berichten. De redactie van DeMaaltafels.be is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

Privacy inlog

Om je resultaten te kunnen opslaan moet je een account aanmaken. De website kan ook volledig gebruikt worden zonder account, alleen worden dan je resultaten niet opgeslagen. Via het account kunt je inloggen en je behaalde medailles en diploma’s bekijken. Er wordt gevraagd om een email adres van een ouder of leraar. Het email adres wordt alleen gebruikt om je wachtwoord toe te sturen als je deze vergeten bent. Je bent niet verplicht je email op te geven, maar zonder email adres kunnen we je wachtwoord niet opsturen als je deze vergeten bent.

Gegevens bescherming inlog

Demaaltafels.be handhaaft te allen tijde passende technische en organisatorische maatregelen bij de verwerking van gegevens waarbij rekening wordt gehouden met de stand van de techniek om zo ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van gegevens zo veel mogelijk tegen te gaan.

Behaalde resultaten zijn alleen zichtbaar voor ouders en kinderen. We verkopen geen persoonlijke informatie aan externe organisaties of andere bedrijven.

Heb je nog vragen over de manier waarop we met gegevens omgaan, dan kun je een bericht sturen via het contactformulier.