Disclaimer

Algemene visie

DeMaaltafels.be is een website gemaakt met als doelstelling de tafels te leren en te oefenen.
DeMaaltafels.be aanvaardt op geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de websites of de inhoud van e-mail berichten. De redactie van DeMaaltafels.be is onder geen enkele manier verantwoordelijk te houden voor het niet goed functioneren van de aangeboden diensten.

Privacy inlog

Om je resultaten te kunnen opslaan moet je een account aanmaken. De website kan ook volledig gebruikt worden zonder account, alleen worden dan je resultaten niet opgeslagen. Via het account kunt je inloggen en je behaalde medailles en diploma’s bekijken. Er wordt gevraagd om een email adres van een ouder of leraar. Het email adres wordt alleen gebruikt om je wachtwoord toe te sturen als je deze vergeten bent. Je bent niet verplicht je email op te geven, maar zonder email adres kunnen we je wachtwoord niet opsturen als je deze vergeten bent.

Gegevens bescherming inlog

Demaaltafels.be handhaaft te allen tijde passende technische en organisatorische maatregelen bij de verwerking van gegevens waarbij rekening wordt gehouden met de stand van de techniek om zo ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van gegevens zo veel mogelijk tegen te gaan.

Behaalde resultaten zijn alleen zichtbaar voor ouders en kinderen. We verkopen geen persoonlijke informatie aan externe organisaties of andere bedrijven.

Heb je nog vragen over de manier waarop we met gegevens omgaan, dan kun je een bericht sturen via het contactformulier.

Privacy verklaring

Adverteerders bij DeMaaltafels.be of partners van DeMaaltafels.be kunnen cookies toepassen om de kwaliteit van hun advertentie campagnes te verbeteren. Middels deze cookies is het mogelijk voor hun om bij te houden welke sites waarop ze adverteren door jou zijn bezocht. Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald DeMaaltafels.be houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden. De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een reactie via ons contactformulier.