Tafels rally

Hoe werkt het tafels rally spel?

Bij het tafels rally spel mag je verschillende rally’s rijden en bij een goed resultaat ga je naar het volgende level. Bij elk level race je door een land, je begint in Italië en wat er welke landen er verder komen is een verassing.

Het is nog niet zo makkelijk om naar het volgende land te komen. Ten eerste moet je de sommen goed beantwoorden om vooruit te komen dat is de basis, maar natuurlijk wel sneller de dan je tegenstanders anders kom je nooit bij het volgende level. Als je vijf of tien vragen op een rij goed hebt dan krijg je een boost! Onderweg zijn er ook nog obstakels zoals olievlekken en houtblokken. Als je hier overheen springt heb je er geen last van.

Bij de meeste levels beantwoordt je de vragen van één tafel. Er zijn ook nog speciale levels, hier worden de verschillende tafels vragen gemengd en krijg je ook meer vragen. Als je een speciaal level haalt dan krijg je hiervoor 5 sterren en bij een normaal level 3 sterren. In totaal zijn 51 sterren te halen. Veel succes met dit keersommen spel!


pin it