Dieren redden X

Trek je wandelschoenen aan en doe je safari pak aan want je gaat met het safari team dieren redden in de grote jungle. Je komt door de jungle heen door alle tafelsommen op te lossen met het safariteam. Bij het safariteam heb je ook een kaart gekregen waar alle dieren op staan die je moet vinden in de jungle.

Om een zoektocht te beginnen moet je eerst de tafels kiezen die je wilt gaan oefenen. Je kunt tussen 1-12 kiezen en meerdere tafels tegelijk doen. Als je de tafels gekozen hebt kan je daarna de moeilijkheidsgraad kiezen van de zoektocht. De moeilijkheid bepaalt hoeveel sommen je nodig hebt om het level te halen en de snelheid waarmee het water omhoogkomt.

Als je een level wilt halen moet je 15 of 25 sommen goed hebben beantwoord en nog een leven over hebben. Je kan levens verliezen door een fout antwoord te geven en als je niet snel genoeg bent raakt het water je waardoor je ook levens verliest. Wanneer je het level gehaald hebt kan je een dier redden en een foto nemen.

Je kan het spel halen door veel tafel sommen te oefenen waardoor je alle dieren kunt redden met het safariteam, als je alle dieren gered hebt kun je de hele kaart volmaken met de foto’s van de geredde dieren. Veel succes met dit gratis educatieve dieren spel voor het leren rekenen op de basisschool.


pin it