Figo and Friends

Beschrijving Figo and Friends
Figo is al z’n vrienden kwijt geraakt tijdens het verstoppertje spelen. Jij moet Figo helpen om alle vrienden terug te vinden! Beantwoord alle vragen om door te gaan naar het volgende level. Zorg ervoor dat je bij het zoeken naar het antwoord alle gevaren en vijanden vermijdt. Je kunt vijanden uitschakelen door erop te springen. In het laatste level kun je je vriend redden, maar eerst moet je een groot monster verslaan.

De besturing werkt met de pijltjes, springen kan met CRTL en antwoord geven met de spatie.

Het doel van het spel is om alle tafelsommen te vinden en goed te beantwoorden, als alle sommen goed zijn beantwoord kan je naar het volgende level. Tijdens het spelen kan je ook muntjes en sterren verzamelen om een hogere score te krijgen. Als het te moeilijk wordt of als je te weinig tijd hebt kan je ook hartjes vinden en klokjes om meer levens of extra tijd te krijgen.

De tegenstanders hebben de vriendjes van Figo goed verborgen in de verschillende werelden zoals het kasteel, de jungle, de piramides in Egypte en zelfs de ruimte. Daar zijn ze beveiligd met allerlei obstakels zoals stekels en deuren waarvoor je sleutel moet opzoeken. En er zijn verschillende soorten monsters die rondvliegen zoals vleermuizen, spoken en ruimteschepen. Ook zijn er monsters die rondlopen zoals mummies, paddenstoeltjes en tovenaars. Bij het laatste level van de wereld is er een mega monster die je moet verslaan om uiteindelijk een van je vrienden te kunnen bevrijden. Nadat je een vriend hebt bevrijd wordt hij beschikbaar in het vriendenscherm. Dan kan je er ook mee spelen!


pin it