Figo's Factory

Figo van Figo and Friends helpt vandaag mee in de tafelfabriek. In de tafelfabriek staan grote machines die elke dag cadeautjes maken voor kinderen. De cadeautjes moeten gesorteerd worden zodat ze in de goede bezorgbus terecht komen. In de fabriek staan vakken die allemaal een nummer op het scherm hebben staan. Door de tafelsom op het cadeautje op te lossen weet je in welk vak het cadeautje moet.

Je moet er voor zorgen dat de pakketjes opgehaald worden en naar het goede vak worden gebracht. De cadeautjes komend rollend uit de fabriek via de rollerbanden en vallen uit een van de gekleurde trechters. Probeer de cadeautjes te vangen zonder een te laten vallen. Als je alle cadeautjes gevangen hebt mag je naar de sorteerruimte. Hier moet je de snel de sommen oplossen en de cadeautjes in het goede vak leggen. Als alle cadeautjes gesorteerd zijn kan je weer nieuwe cadeautjes ophalen. Wanneer de bus vol is met cadeautjes is het werk klaar en kunnen de cadeautjes bezorgd worden aan de kinderen. Aan het einde van het level krijg je sterren, munten en diamanten als je het goed hebt gedaan. Met de munten kan je nieuwe vriendjes van Figo ontgrendelen om mee te laten helpen in de tafelfabriek.

In de tafelfabriek kan er geoefend worden met de tafel van 1 tot en met 12. Hoe meer tafels je kiest hoe meer munten je krijgt in de levels. Bij het begin van het level heb je een aantal levens. Die kan je zien aan de hartjes. Zorg dat je ze niet kwijt raakt, want dan moet je opnieuw beginnen. Je raakt hartjes kwijt bij foute antwoorden, te laat terugkomen en het niet vangen van pakketjes. Veel rekenplezier!


pin it