Tafel van 4 werkbladen


Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Leerzame tafel van 4 werkbladen

Als je de tafel van 4 gaat leren of de vragen wil herhalen dan ben je hier op de juiste plek. Met de gratis tafel van 4 werkbladen heb je kwalitatief goed oefenmateriaal beschikbaar. Waarmee je thuis maar ook op school goed kan oefenen.

Voor de tafel van 4 zijn niet echt goede standaard ezelsbruggetjes beschikbaar. Wat wel houvast kan bieden is dat je de tafel van 4 gaat leren als je de tafel van 1, 2, 3, 5, en 10 al kent. Als dat het geval is dan ken je eigenlijk de helft al. Ga maar na, 1 x 4 = 4, 2 x 4 = 8, 3 x 4 = 12, 5 x 4 = 20 en 10 x 4 = 40. Dit is natuurlijk al een goede start. Met het oefeningen op de werkbladen kunnen de nog ontbrekende keersommen snel worden geleerd.

De tafels van vermenigvuldiging zijn de basis voor verdere keersommen en algemene rekenontwikkeling. Hier worden oefeningen aangeboden die aansluiten bij het rekenonderwijs van de basisschool. Deze gratis tafel werkbladen om te printen of te downloaden in pdf formaat zijn speciaal geschikt voor de leerlingen van de basisschool. Zelf kan je ook een tafel werkblad maken met opgaves en een antwoorden blad met de werkblad generator. Deze werkbladen worden willekeurig gegenereerd en is daarom een eindeloze hoeveelheid oefenmateriaal voor thuis of in de klas.

Advertentie:
pin it