Tafel van 2 werkbladen


Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Bekijk werkblad

Leuke tafel van 2 werkbladen

Print of download de gratis tafel van 2 werkbladen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor leerlingen van de basisschool om de tafels te oefenen en te onthouden. Voor veel leerkrachten zijn deze werkbladen onderdeel van het lesplan om ze zo te ondersteunen. Maar ook thuis zijn deze werkbladen nuttig om te oefenen of om voor de zekerheid de opgaven nog een keert te herhalen.

De tafel van 2 is de 2e tafel die je gaat leren na de tafel van 1. Na de tafel van 2 ga je meestal de tafel van 10 of de tafel van 5 leren. Leer je de tafel van 2 met de getallenlijn dan moet je op deze lijn sprongetjes van 2 maken, 2, 4, 6, 8, 10 etc. de truck is hier dan om iedere keer een getal weg te laten. Dit kan je helpen de antwoorden te onthouden of snel te controleren of je het goed hebt gedaan.

De tafels van vermenigvuldiging zijn de basis voor verdere keersommen en algemene rekenontwikkeling. Hier worden oefeningen aangeboden die aansluiten bij het rekenonderwijs van de basisschool. Deze gratis tafel werkbladen om te printen of te downloaden in pdf formaat zijn speciaal geschikt voor de leerlingen van de basisschool. Zelf kan je ook een tafel werkblad maken met opgaves en een antwoorden blad met de werkblad generator. Deze werkbladen worden willekeurig gegenereerd en is daarom een eindeloze hoeveelheid oefenmateriaal voor thuis of in de klas.

Advertentie:
pin it