Tafels oefenen app

Tafels oefenen app, leer de tafels

De Tafels Oefenen app voor iPhone, Ipad en Android is voor iedereen die de tafels goed wil leren. De tafels kunnen in veel verschillende varianten worden geoefend. Ook kunnen tafeldiploma’s op verschillende niveaus worden gehaald. Deze educatieve tafels oefenen APP gaat je echt verder helpen. Het voordeel van de tafels oefenen app is dat de behaalde scores worden bijgehouden zodat je goed kan zien wat je voortgang is.

- Geen advertenties
- Oefenen op 3 verschillende manieren
- Verdien medailles en diploma's
- Voortgang wordt bijgehouden

Download nu voor €2,99

Download nu voor €2,99 ios Download nu voor €2,99 Android


tafels oefenen app voorbeeld 1tafels oefenen app voorbeeld 2tafels oefenen app voorbeeld 3

Er zijn 36 medailles en 4 tafeldiploma's te behalen. Per tafel kan je 3 medailles verdienen. Voor op een rij, meerkeuze en voor de open vragen toets. Bij de 'oefen op een rij toets' krijg je 10 vragen op volgorde. Als je een fout maakt kan je het goede antwoord bekijken door op het rode vakje te klikken. Bij de meerkeuze toets krijg je 10 vragen, deze staan niet op volgorde. Bij elke vraag krijg je 4 keuzes, waarbij je natuurlijk het goede antwoord moet aanklikken. Bij de open vragen toets krijg je ook 10 vragen en deze staan niet op volgorde. Je moet alle vragen goed hebben om een gouden medaille te halen. Bij 1 of 2 fouten krijg je een zilveren medaille en bij 3 of 4 fouten krijg je een bronzen medaille.

Er zijn 4 soorten tafeldiploma's. Het mini diploma, hier krijg je de tafel van 1, 2 en 10. Er zijn in totaal 25 open vragen die je allemaal goed moet hebben. Het kleine diploma, hier krijg je de tafel van 1,2,3,4,5 en 10. Je moet in totaal 40 vragen beantwoorden, ook hier moeten ze allemaal goed zijn. Het lastige diploma, hier krijg je de lastige tafels, namelijk die van 6,7,8 en 9. Hier moet je 35 vragen beantwoorden, om het diploma te krijgen moet je alle vragen goed hebben. Het grote diploma, hier krijg je alle tafels. Hier moet je maarliefst 60 vragen beantwoorden, hier moet ook alles goed zijn.

pin it